fbpx

Nešto malo

O nama

otvorena kuhinja, tako da gosti mogu pratiti kako se njihova hrana priprema

Pizzerija Milla nalazi se na adresi Južni bulevar 38, u Beogradu. Ova pizzerija je jedna od najpoznatijih u gradu, a ističe se svojim autentičnim italijanskim ukusima, pripremljenim od svežih sastojaka i pečenim u peći na drva.

Kada prvi put uđete u Milla pizzeriju, odmah ćete osetiti toplinu i dobrodošlicu. Enterijer pizzerije uređen je u modernom, minimalističkom stilu, s podovima i stolovima od svetlog drveta.

Središnji deo prostora zauzima impresivna peć na drva, koja je glavni deo pripreme pizze u Milla pizzeriji. Oko peći se nalaze šank i otvorena kuhinja, tako da gosti mogu pratiti kako se njihova hrana priprema.

Atmosfera u Milla pizzeriji je ugodna i opuštajuća, s prijateljskim osobljem koje se brine za sve vaše potrebe. Uz to, Milla nudi vrlo brzu uslugu, tako da ne morate dugo čekati na svoju hranu.

širok izbor autentičnih italijanskih jela

Sada kada smo videli unutrašnjost, vreme je da vidimo što Milla nudi u svom jelovniku.

Milla pizzerija nudi širok izbor autentičnih italijanskih jela, ali najpoznatiji je po svojoj ukusnoj pizzi.

Na izbor imate klasične ukuse poput Margherite, Capricciose i Pepperonija, ali i neke inovativne kombinacije poput pizze s rukolom, pršutom ili lososom.

Svi sastojci su sveži i vrhunskog kvalitete, a pizza se peče u peći na drva na visokoj temperaturi kako bi testo bilo hrskavo, a sir topao i rastopljen.

Testenina je pripremljena al dente

Osim pizze, Milla nudi i druge italijanske specijalitete poput testenine, salata, paninija i deserta.

Testenina je pripremljena al dente, a dostupni su razni umaci i dodaci za dodatnu aromu. Salate su sveže i hranjive, a za izbor imate nekoliko vrsta, poput Cezara, Caprese ili rukole s parmezanom.

Paniniji su izvrsni izbor za brzi obrok ili lagani ručak, a dostupne su razne kombinacije, poput paninija s pršutom, mozzarellom i rukolom.

Oni koji vole slatko mogu uživati u ukusnim desertima poput tiramisua i panna cotte.

Foto Galerija

Scroll to Top